sâmbătă, 12 septembrie 2009

In judetul Iasi aproape 50% dintre candidati au picat la bacalaureat

Candidatii care au participat la sesiunea august a bacalaureatului din acest an (2009) au picat pe capete. Din cei 2.242 de candidati care au sustinut probele, 962 au fost respinsi, respectiv 42,90 la suta din totalul celor 2.426 de inscrisi.
Nici un candidat nu a promovat bacalaureatul in aceasta sesiune cu zece. Un numar de sapte candidati au fost eliminati din concurs. Cele mai multe note au fost intre cinci si sapte, nu mai putin de 1.138 de candidati obtinand rezultate cuprinse intre aceste note. La aceste rezultate pot surveni modificari in urma solutionarii contestatiilor depuse de candidati, rezultatele finale urmand sa fie publicate intre 2 si 3 septembrie.
In judetul Iasi, bacalaureatul s-a desfasurat in centrele de examinare de la Colegiul Tehnic Ioan C. Stefanescu si la grupurile scolare Constantin Brancusi, Nicolina, Radu Cernatescu si Anghel Saligny. Toate tezele scrise au fost colectate si corectate doar in doua centre, respectiv la Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii Tehnoton si la Grupul Scolar Mihail Sturdza.


Rezolvari, modele si subiecte rezolvate Bacalaureat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Primeste informatii pe mail

Daca doresti sa fii anuntat cu ultimele postari, introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos:

SEO Romania Certificat Web