duminică, 1 noiembrie 2009

Cum se trece cu bine de examenul de bacalaureat ?

Stiu ca deja multi au inceput sa aiba emotii can se vorbeste despre acest subiect: EXAMENUL DE BAC, desi mai sunt cateva luni pana atunci.

Nu trebuie sa intrati in panica, ci trebuie sa va ganditi ca toata lumea trece prin asa ceva. Desi este primul examen mai improtant din viata, sa stiti ca nu este si ultimul, deci trebuie sa treceti cu bine de el.

Pentru proba orala singurul lucru pe care il puteti face este sa repetati de cateva ori cu un coleg (de preferat unul din parinti) un subiect ca si cum ati fi la examen. Puteti sa spuneti ca nu conteaza, dar nu e asa, conteaza foarte mult. Asa puteti vedea parerea celui din fata despre cum ati vorbit si va obisnuiti sa vorbiti in fata unor persoane.

Pentru proba scrisa sunt mai multe de spus. Dupa transcrierea (eventuala) subiectelor, acestea se recitesc pana cand suntem siguri ca am inteles in mod corect toate cerintele. Se face o ierarhie a subiectelor in functie de dificultate si se incepe cu cel mai usor.
La subiectele unde va blocati nu stati foarte mult. Treceti peste pana rezolvati toate subiectele si apoi puteti reveni la acel subiect.
Atunci cand v-ati blocat nu intrati in panica ca mai rau va faceti. Trebuie sa ramaneti calmi, ca o sa va aduceti amine.
La sfarsitul tezei daca mai este timp recititi toate subiectele, nu dati teza increzatori, spunand ca totul e bine. Fiind mai relaxati ca ati terminat teza puteti vedea mai usor unele greseli.

Sper sa va fie de folos sfaturile mele. Succes.


Rezolvari, modele si subiecte rezolvate Bacalaureat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Primeste informatii pe mail

Daca doresti sa fii anuntat cu ultimele postari, introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos:

SEO Romania Certificat Web