vineri, 30 septembrie 2011

Rezultate sondaje bacalaureat 2011

Anul acesta am realizat pe site 2 sondaje. Unul inainte de bacalaureat si cel de-al doilea dupa sustinerea bac-ului.
In primul am intrebat "Ce nota credeti ca veti lua la BAC?". Pai... nici 30% din cei care au raspuns nu au fost optimisti ca vor lua nota mare, aproape 15% au fost chiar pesimisti(sau stiau ca nu au invatat) si au raspuns ca vor lua nota mica, iar restul de peste 55% au raspuns ca spera sa-l treaca.

In al doilea am intrebat dupa ce s-au afisat notele la examenul de bacalaureat din vara "Credeti ca s-au copiat in judetele in care nu au fost camere de supraveghere?". Aici dintre cei care au raspuns, peste 81% au spus DA, iar 13% au spus nu.

Ei... eu cred ca aceste sondaje reflecta realitatea de azi. Foarte putini au raspuns ca vor lua nota mare la BACALAUREAT, pentru ca putini au fost care au invatat. Rezultatul s-a vazut :(
Iar legat de judetele in care nu au fost camere... si eu cred ca s-a copiat acolo. Adica mi s-a parut prea mare coincidenta, cele mai mari note au fost in judetele fara camere? Dar poate e mai bine asa, ca au fost judete fara camere de supraveghere, ca altfel era posibil sa avem un procent de promovabilitate si mai mic.

Stiu, e cam trist, dar ca sa schimbam ceva la anul, trebuie ca voi tinerii sa luati atitudine si sa aratati ce vreti de la viata.


Rezolvari, modele si subiecte rezolvate Bacalaureat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti comenta articolul, poti cere informatii sau poti oferi chiar tu altora informatii utile...
Semnatura nu e obligatorie, dar va rog semnati-va.

Primeste informatii pe mail

Daca doresti sa fii anuntat cu ultimele postari, introdu adresa ta e-mail in casuta de mai jos:

SEO Romania Certificat Web